DUBAI

od 6.690,00 HRK
Model: DUB001
Dostupnost: Dostupno

 
DUBAI
 
6 DANA / 5 NOĆENJA

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi
6.690 kn
                   
Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu.
 
Odobravamo mladencima popust 7% na osnovnu cijenu aranžmana.
Popust se ne može kombinirati sa drugim popustima.

 

GRUPNI POLASCI:
27.4.-2.5. 2017.

 

PROGRAM PUTOVANJA:
 
1. DAN / ZAGREB - DOHA - DUBAI 
Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi u 10:40 sati na liniji QR216 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu predviđen je u 17:00 sati po lokalnom vremenu i nastavak putovanja prema Dubaiju u 18:00 sat na liniji QR1026. Dolazak u Dubai predviđen je u 20:10 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje.
 
2. DAN / DUBAI
Nakon doručka odlazak u organizirani poludnevni razgled Dubaija. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalazi fascinantni tematski hotel Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao autohtonu arhitekturu, u Dubai muzej gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak putovanja kroz zaljev na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 124. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.
 
3. DAN / DUBAI – ABU DHABI – DUBAI
Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Noćenje u hotelu.
 
4. DAN / DUBAI
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i programe (kupovina, individualni razgledi i sl.). Poslijepodne mogućnost fakultativnog odlaska na Jeep safari (uz doplatu). Nezaboravna avanturistička vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp i večera uz zalazak sunca u autentičnom ambijentu uz orijentalne motive. Mogućnost jahanja na devama, iscrtavanja ruku tehnikom henna, fotografiranje u arapskim kostimima i pušenja nargile. Povratak u hotel. Noćenje.
 
5. DAN / DUBAI
Doručak. Slobodan dan. Preporučujemo odlazak na doručak, ručak, večeru ili popodnevni čaj u hotel Burj Al-Arab, jedan od najluksuznijih hotela na svijetu, izgrađenom u obliku jedra (na upit, uz doplatu). U večernjim satima odlazak na fakultativno krstarenje brodom (Dhow Cruise) po zaljevu Dubaija s uključenom večerom (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.
 
6. DAN / DUBAI-DOHA-ZAGREB
Doručak. Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi u 5:30 sati na liniji QR1003 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 5:40 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb na liniji QR217 u 7:20, dolazak u Zagreb u 12:15 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
 
Polasci i 27.4.2017.      6.690 kn
 
Doplata za jednokrevetnu sobu  1.790 kn
 
Pristojbe zračnih luka uključene u cijenu.
 
Odobravamo mladencima popust 7% na osnovnu cijenu aranžmana.
(Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.)
 
 
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20
 
Fakultativni izleti:
Abu Dhabi city tour*                                                     290 kn
Krstarenje brodom uz večeru (Dhow Cruise)                   390 kn
Jeep safari i večera u beduinskom kampu                       390 kn
Burj Khalifa - odlazak na najvišu zgradu na svijetu          450 kn
 
*Minimalan broj putnika za izlet u Abu Dhabi: 10
Cijene izleta su važeće za uplate prilikom rezervacije aranžmana.

 
CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Doha – Dubai – Doha - Zagreb u ekonomskoj klasi, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelu 4* na osnovi 5 noćenja s doručkom, organizirani prijevoz zračna luka – hotel – zračna luka, poludnevni organizirani razgled Dubaija, pratnja Atlasovog pratitelja putovanja, lokalnog vodiča, trošak organizacije i jamčevinu.
 
CIJENA NE UKLJUČUJE: napojnice, fakultativne sadržaje, obroke i usluge drugačije od navedenih, sve što nije navedeno u stavci “cijena uključuje“, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela, ca. 30 kn po sobi po noći).
 
OBAVEZNE DOPLATE: Napojnice za lokalnog vodiča i vozača, plaćanje na licu mjesta (ca 15 eur po osobi), Turizam Dirham – po sobi/po noći AED 15 (ca 30 kn), plaćanje na licu mjesta.
 
NAPOMENA:
Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
 
Važno: Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.