PATAGONIJA I OGNJENA ZEMLJA

od 26.090,00 HRK
Model: ARG001
Dostupnost: Dostupno
 
GRUPNI POLAZAK

PATAGONIJA I OGNJENA ZEMLJA

HOLLAND AMERICA, MS ZAANDAM, 30.11. – 17.12.2017
 
                                                                                 > Idealan termin i atraktivan program
                                                                                 > Fantastične destinacije i prekrasna priroda
                                                                                 Plovidba među kanalima, ledenjacima i fjordovima
                                                                                 Zrakoplovni prijevoz s odličnim redom letenja
                                                                                 Odličan vodič
                                                                                 Premium brodar Holland America
                                                                                 Širok izbor fakultativnih izleta 
 
ZRAKOPLOVNI PRIJEVOZ + TAKSE + KABINA + TRANSFERI CIJENA
UNUTARNJA KABINA 26.090 kn
KABINA S PROZOROM 28.490 kn
 
 
Cijene su po osobi u dvokrevetnoj kabini. Višekrevetne kabine su na upit. Vrijede za min. 20 prijavljenih putnika. U slučaju manjeg broja putnika vrijede doplate: 770 kn po osobi (min. 15) odnosno 1620 kn (min. 10).
 
Cijena uključuje: zrakoplovni prijevoz Venecija -  Buenos Aires i Santiago de Chile - Venecija, zrakoplovne pristojbe, lokalne transfere u Buenos Airesu (zračna luka – pristanište) i Valparaisu (pristanište – hotel - pristanište Santiago de Chile), noćenje s doručkom u hotelu 4* u Santiagu de Chile, krstarenje po programu s brodom MS Zaandam 5* Premium brodara Holland America Line, smještaj u kabini odabrane kategorije, lučke pristojbe, prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, snack), voda i čaj u buffet restoranu, kapetanova večera, sve zabavne priredbe i animacija, ulaz u casino i diskoteku, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena i jacuzzija, pratitelja na brodu (na min. 10 putnika). 

Doplata na brodu: napojnice za brodsko osoblje 168 usd po osobi.
Moguće doplate: razgled Buenos Airesa 350 kn po osobi, transfer do zračne luke Venecije 730 kn po osobi, fakultativni izleti na krstarenju (Delta Tigre 960 kn, Montevideo 350 kn, Gypsy Cove Falklandski otoci 190 kn, Nacionalni Park Terra de Fuego Ushuaia 1130 kn, Puerto Montt i Puerto Varas 370 kn.)

 
DAN DESTINACIJA/LUKA DOLAZAK ODLAZAK
30.11. Zrakoplovni prijevoz Venecija – Buenos Aires Dolazak 01.12.
01.12. BUENOS AIRES / Transfer do broda i vođen razgled grada slobodno poslijepodne
02.12. BUENOS AIRES / Fakultativni izlet Delta Tigre   18:00
03.12. MONTEVIDEO 08:00 18:00
04./05.12. Opušteni dan na moru    
06.12. STANLEY, FAKLANDSKI OTOCI 08:00 18:00
07.12. MAGELLANOV PROLAZ (plovidba)    
08.12. PUNTA ARENAS 06:00 18:00
COCKBURN CHANNEL/BEAGLE CHANNEL (plovidba)    
GLACIER ALLEY (plovidba)    
09.12. USHUAIA 12:00 20:00
10.12. CAPE HORN (plovidba)    
11.12. SARMIENTO CANAL (plovidba)    
12.12. ČILEANSKI FJORDOVI (plovidba)    
13.12. PUERTO MONTT 08:00 17:00
14.12. Opušteni dan na moru    
15.12. VALPARAISO / Iskrcaj / Transfer do hotela S. de Chile noćenje
16.12. Zrakoplovni prijevoz Santiago de Chile - Venecija Dolazak 17.12.

PROGRAM PO DANIMA:
 
1.DAN: Zrakoplovni prijevoz Venecija – Europa – Buenos Aires
Sastanak putnika na dogovorenom mjestu i transfer do zračne luke Marco Polo (uz doplatu). Priprema na let prema Buenos Airesu, dolazak sljedeći dan.
 
2.DAN: Buenos Aires (ukrcaj)
Pristanak zrakoplova u prijepodnevnim satima. Nakon formalnosti, slijedi kraći panoramski transfer do luke. Ukrcaj na brod MS Zaandam, a zatimi slijedi odlazak na 3 h vođen razgled argentinske prijestolnice (uz doplatu). Povratak na brod.
 
3.DAN: Buenos Aires
Dan je predviđen za samostalne razglede grada. Uz doplatu, predlažemo odlazak na fakultativni izlet Delta Tigre, jedinstveni doživljaj tijekom kojeg vas očekuje plovidba s brodom po rijeci Rio de la Plata i uživanje u prekrasnoj prirodi. Razgledati ćemo i staru gradsku jezgru San Isidro i Paseo Victorica. Povratak na brod i priprema na isplovljavanje broda.
 
4.DAN: Montevideo
Dolazak broda u Montevideo, prijestolnicu Urugvaja se očekuje u 08 sati. Nakon doručka, mogućnost odlaska na fakultativni razgled Montevidea: Plaza de Cagancha - Plaza de la Libertad, koji Montevideo dijeli na stari i noviji dio grada - Palacio Salvo - Puerto de la Cuidadela - El Prado - Estadio Centenario. Povratak na brod.
 
5. i 6. DAN: Opušteni dan na moru
 
7. DAN: Stanley, Falklandski otoci
Dolazak broda je predviđen u 08 sati. Stanley je prijestolnica Falklandskih otoka smještena na istočnom djelu otoka. Dan je predviđen za samostalne razglede ugodnog gradića u kojem živi približno 3000 stanovnika. Mogućnost odlaska na izlet u Gypsy Cove, nacionalni rezervat i stanište Magellanovih pingvina i ostalih životinjskih vrsta. Povratak na brod, isplovljavanje u 18 sati.
 
8. DAN: Magellanov prolaz
Dan je predviđen za spektakularnu plovidbu kroz Magellanov prolaz, najznačajniji prirodni prolaz koji dijeli Atlantik i Pacifik.
 
9. DAN: Punta Arenas i plovidba kroz kanal Cockburn, Beagle i Glacier Alley
Dolazak broda u Punta Arenas je predviđen u 08h. Najveći grad južne Patagonije je upravno i administrativno središte regije Magellanes y Antarctica Chilena. Putovanje ćemo nastaviti s prekrasnom plovidbom kroz kanale Cockburn i Beagle, a za kraj slijedi pogled na spektakularni Glacier Alley.
 
10. DAN Ushuaia (Ognjena Zemlja)
Dolazak broda u 12 sati. Ushuaia je naveći grad Ognjene Zemlje koja se sastoji od jednog velikog otoka Tierra del Fuego i pet nešto manjih, te mnogobrojnih manjih otočića i stijena odvojenih mnogim kanalima. Doslovni prijevoz naziva bio bi: »zaljev koji gleda na zapad«, a poznat je i kao »najjužniji grad na svijetu«. Uz doplatu, mogućnost odlaska na vrlo zanimljiv fakultativni izlet u Nacionalni Park Terra de Fuego. Povratak na brod.
 
11.,12.,13. DAN: 3 dana spektakularne plovidbe oko Cape Horna kroz Canal Sarmiento i među čileanskim fjordovima.
 
14.DAN: Puerto Montt
Pristanak broda oko 08 sati. Puerto Montt je luka smještena uz zaljev Reloncavi koja predstavlja važnu ishodišnu točku prema Patagorniji. Gospodarstvo se temelji prije svega na ribolovu i uzgoju lososa. Slobodno vrijeme za samostalne razglede grada. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Puerto Montt i obližnji Puerto Varasom, gradić koji se nalazi na obali jezera Llanquihue (drugo najveće jezero u Čileu) i grad koji je poznat i kao »grad ruža«.  Povratak na brod       
15.DAN: Opušteni dan na moru.
 
16.DAN: Valparaiso (iskrcaj) – transfer do Santiaga i smještaj u hotelu. Slobodno poslijepodne za razglede. Noćenje.
 
17. DAN: Transfer do zračne luke, zrakoplovni prijevoz Santiago de Chile – Europa – Venecija. Dolazak u Veneciju 18. dan. Mogućnost organiziranog transfera do Zagreba (uz doplatu).