LONDON

od 1.990,00 HRK
Model: LON002
Dostupnost: Dostupno

LONDON 2017. – 3 dana avionom
 
20.05.-22.05.2017. GARANTIRANI POLAZAK
07.10.-09.10.2017.
21.10.-23.10.2017.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: od 1.990 kn
+ zrakoplovne pristojbe


-Hotel Royal National 3* u centru Londona!
-moguć polazak uz doplatu iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule
-pješice je moguće doći do Oxford Streeta, Sohoa, kazališta u Theatarlandu, Trafalgar Squarea i brojnih drugih znamenitosti i muzeja
-stanica podzemne željeznice Russell Square u neposrednoj blizini hotela-direktna veza na Piccadily line s Harrodsom i Covent Gardenom
-brojne autobusne linije pored hotela do svake londonske znamenitosti i točke interesa
 


PLAN PUTOVANJA:

1. dan  ZAGREB - LONDON
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 06:25 sati. Prijava na let Croatia Airlinesa za London. Odlazak aviona u 08:25 sati, dolazak u londonsku zračnu luku London Heathrow u 10:00 sati po lokalnom vremenu. Panoramski razgled Londona autobusom: Westminster - Big Ben - obala Temze - Knightsbridge - South Kensington - Hyde Park. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom do West Enda i četvrti Soho. Leicester Square središte je zabave i odlične ponude restorana. Nastavak razgleda do Piccadilya, Regent Streeta i slobodno vrijeme za shopping u velikim robnim kućama Oxford Streeta, u najvećoj trgovini s igračkama Hamleys na Regent Streetu, vrijeme za večeru - možda tipični engleski fish i chips, piće u londonskom pubu ili osobne programe. Noćenje.

2. dan  LONDON
Doručak. Razgled Londona nastavljamo pješice i javnim prijevozom: šetnja od palače Parlamenta i Big Bena do Westminster Abbeya te dalje povijesnom ulicom Whitehall. Vidjeti ćemo stražare na konjima, slikati se ispred sjedišta britanskog premijera u Downing Streetu, prošetati parkom St.James do trga Trafalgar Squarea i Covenant Gardena, nekad londonske tržnice, a sad živahnog središta s restoranima, uličnom zabavom i mnoštvom trgovina na Piazzi, glavnom trgu koji je arhitekt Inigo Jones gradio po uzoru na talijanske trgove. Nastavak razgleda odlaskom do Citya s katedralom svetog Pavla.  Slobodno vrijeme za posjet nekom od poznatih muzeja poput: Nacionalne galerije, jedne od najvažnijih svjetskih zbirki slika, muzeja Madame Tussauds (doplata za ulaznicu na licu mjesta), London Eyea, Towera… Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan  LONDON - ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe, odlazak u neki od mnogobrojnih muzeja poput British Museuma, Prirodoslovnog muzeja, Muzeja znanost itd. ili za odlazak u shopping. Odlazak iz hotela i transfer do zračne luke. Prijava na let Croatia Airlinesa za Zagreb.
Odlazak zrakoplova u 16:50 sati po lokalnom vremenu. Dolazak u Zračnu luku Zagreb u 20:05 sati.
Na datumima povratka 08.05., 22.05., 09.10. i 23.10 odlazak zrakoplova u 20:00 sati po lokalnom vremenu. Dolazak u Zračnu luku Zagreb u 23:15 sati.
 
 
FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polaske 06.05., 20.05., 07.10. i 21.10.: 1.990 kn
 
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za polaske 06.05., 20.05., 07.10. i 21.10.:
2.190 kn
 
 
Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka  1.180 kn
(cijena pristojbi zračnih luka podložna je promjenama)
Rok za prijavu: 7 dana prije puta   Minimalan broj putnika: 25
 
 
Doplata: za polazak iz Zadra, Splita, Pule i Dubrovnika: 410 kn + zrakoplovne pristojbe. Potvrda letova na upit !
Cijena uključuje:
 

  • prijevoz zrakoplovom redovne linije Zagreb-London-Zagreb
  • smještaj u hotelu 3* u Londonu na osnovi 2 noćenja s kontinentalnim doručkom
  • pratitelja putovanja
  • transfer od zračne luke u Londonu do hotela i natrag
  • panoramski razgled grada autobusom
  • razglede javnim prijevozom i pješice prema programu putovanja
  • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja
 
Cijena ne uključuje:
  • doplatu za zrakoplovne pristojbe - 1.180 kn (iznos može biti podložan promjeni)
  • doplata za jednokrevetnu sobu – 790 kn
•    ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (cijene mogu biti podložne promjeni): Muzej Madame Tussauds 35 GBP, Westminster Abbey 20 GBP, katedrala St.Pauls 18 GPB, Tower 25 GBP, London Eye 25 GBP). Stalni postavi velikih londonskih muzeja su besplatni (Nacionalna galerija, British Museum, Victoria and Albert Museum, Tate Gallery itd.)
• karte javnog prijevoza u Londonu: dnevna karta 12.30 GBP
dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
  • putno zdravstveno osiguranje

 
Popusti: Djeca do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ostvaruju 10 % popusta u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem. Rezervacija dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem moguća je i za odraslu osobu po redovnoj cijeni.
Napomena: iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Vrijeme polaska zrakoplova navedeno je prema redu letenja zrakoplovne kompanije Croatia Airlines i može biti podložno promjeni. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.