MITOVI I LEGENDE GRČKE

od 6.190,00 HRK
Model: GRČ002
Dostupnost: Dostupno
„MITOVI I LEGENDE“

ATENA-MIKONOS-KUSADASI-PATMOS-RODOS-KRETA-SANTORINI
 
CELESTYAL OLYMPIA
11.6.-16.6.2017.

Cijena po osobi: od 6.190 kn* 
+doplata za zrakoplovne pristojbe 1.290 kn
 
*FIRST MINUTE ZA REZERVACIJE DO 30.3.2017.
 
    Zrakoplovom iz Zagreba!
    Uključen all inclusive paket pića na brodu i puni pansion!
      Uključene lučke pristojbe i napojnice za osoblje!
    Uključen transfer do grada na Mikonosu!
    Uključen izlet u Efez!
    Obiteljske kabine!

 
Upoznajte kolijevku ljudske civilizacije i otkrijte najljepše otoke istočnog Mediterana,
mjesto od kuda potječu legende o grčkim bogovima te doživite Vas vlastiti grčki mit!

 


PROGRAM PUTOVANJA:
 

1. dan: 11.6. ZAGREB - ATENA 
Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom preko neke od europskih zračnih luka do Atene. Transfer do hotela. Smještaj u sobe. Noćenje.
 
2. dan: 12.6. ATENA
Nakon doručka u hotelu, organizirani transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 11.30 sati isplovljavanje prema Mikonosu.
 
2. – 6 dan: krstarenje
 
DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Atena, Grčka - 11.30
1 Mikonos, Grčka 18:00 23:00
2 Kusadasi(Efez), Turska 07:00 13:00
2 Patmos, Grčka 16:00 21:00
3 Rodos, Grčka 07:00 18:00
4 Kreta, Grčka 07:00 11:30
4 Santorini, Grčka 16:30 21:30
5 Atena, Grčka 06:00 -
 
 
6. dan: 16.6. ATENA - ZAGREB
Doručak. Nakon iskrcaja sa broda poludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji službenog gradskog vodiča.  Slobodno vrijeme za kupovinu ili dodatne posjete nekom od brojnih atenskih muzeja. Organizirani transfer do zračne luke. Let zrakoplovom preko neke od europskih zračnih luka prema Zagrebu.
 
Cijena po osobi u...
  • unutarnjoj kabini          6.490 kn     FIRST MINUTE   6.190 kn
  • kabina s prozorom        6.990 kn     FIRST MINUTE  6.590 kn
Djeca do 16 godina u pratnji dvije odrasle osobe  2.990 kn
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju  5.290 kn.
Jednokrevetna kabina na upit.
 
*First minute za uplate do 31.3.2017.!
 
 
VRIJEDNOST VIŠE: uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, lučke pristojbe; povratni transfer do grada na Mikonosu, te izlet u Efez.
 
 
OBVEZNE DOPLATE  UZ REZERVACIJU: zrakoplovne pristojbe koje iznose 1.290 kn; plaćaju odrasli i djeca.
 
CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom  na relaciji Zagreb-Atena-Zagreb, noćenje u hotelu 3* u Ateni u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom, transfer od/do zračne luke u Ateni, transfer hotel/luka ukrcaja, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; transfer luka iskrcaja/hotel, poludnevni razgled grada autobusom, službenog gradskog vodiča za razgled grada,; pratitelja putovanja (za minimalno 30 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.
 
CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima (osim pića uključenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenog u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, pristojbe u zračnim lukama, fakultativne sadržaje, karte za javni prijevoz u Ateni, te troškove osobnih narudžbi.
 
Minimalni broj putnika: 30
 
 
 
NAPOMENE: U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.