Kina

od 11.000,00 HRK
Model: ADKIN2013-001
Dostupnost: Dostupno

~~Cjenik (let preko Istanbula)

 

Datum putovanja 30.04. - 09.05.2015.

 
Cijena aranžmana po osobi
u dvokrevetnoj sobi

 

30.4.2015. (let preko Istanbula)

 
8.880 kn
 

Zrakoplovne pristojbe (obavezna doplata)

 
3.290 kn
 

Nadoplata za jednokrevetnu sobu
 
1.070 kn
 


First Minute popust 5% za rezervacije do 60 dana prije polaska!

 

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Kina – Zagreb na ekonomskoj klasi, unutrašnji let na ekonomskoj klasi s lokalnim prijevoznikom unutar Kine, prijevoz vlakom 2.klasa od Pekinga do Xi'ana – spavaća kola,  7 noćenja u hotelima 4* u Kini, obroke prema programu (večere u lokalnim restoranima), svi razgledi i izleti s uključenim ulaznicama, izlet na Veliki kineski zid s uključenim ručkom,  lokalnog vodiča u svakom gradu, pratitelja putovanja, organizaciju i pripremu putovanja te putno zdravstveno osiguranje.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovnu pristojbu, vizu za Kinu, uslugu posredovanja ishođenja vize, napojnice, osiguranje od otkaza i sve ostalo što nije navedeno pod stavkom “cijena uključuje”.

OBAVEZE DOPLATE:
zrakoplovna pristojba 4.090 kn - plaćanje kod rezervacije putovanja, napojnice 35 eur – plaćanje na licu mjesta.

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja karte. Ukoliko je razlika uvećanje, naplaćuje se od putnika do polaska, a ukoliko se radi o smanjenju taksi, Agencija će napraviti povrat više naplaćenog iznosa u za to dogovorenom roku. Zrakoplovne karte izdaju se 14 ili 7 dana prije polaska a prema uvjetima avio kompanije koji vrijede za grupu, izdaju se za sve putnike u jednom danu.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

~~Program putovanja (let preko Istanbula)

1.dan /ZAGREB – ISTANBUL - PEKING
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci „Pleso“ kod centralnih informacija, 90 minuta prije početka leta. Nakon preuzimanja putne dokumentacija polijetanje zrakoplova na liniji TK1056 (Turkish Airlines) u 20:20 sati. Dolazak u Istanbul u 23:25 sati.

2.dan / PEKING
Nastavak putovanja na liniji TK020 u 00:35 sati prema Pekingu. Obroci za vrijeme leta. Po slijetanju u Peking koje je predviđeno u 15:05 sati i obavljanja carinskih formalnosti organizirani prijevoz i odlazak u obilazak Nebeskog hrama Tiantan koji je simbol Pekinga i najvažnije svetište kineskog carstva, vožnja rikšama i odlazak na večeru u lokalnom restoranu. Fakultativno predlažemo odlazak na Pekinšku operu (plaćanje na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan /PEKING – KINESKI ZID – PEKING
Nakon doručka odjava iz hotela te odlazak na izlet do Velikog kineskog zida u području Badalinga (oko 60 km od Pekinga), najveće utvrde građevine na svijetu, duge 6.000 km. Na putu do kineskog zida zaustavljanje radi fotografiranja kod „Ptičjeg gnijezda“ i „Vodene Kocke“ građevina napravljenih za Olimpijadu održanu 2008. Godine. Nakon ručka razgled slavnih carskih grobnica dinastije Ming (1368. - 1644.). Šetnja uzduž Svetog Puta s divovskim mramornim ljudskim i životinjskim likovima koji čuvaju grobno područje careva dinastije Ming. Za večeru poznata kineska delicija: pekinška patka u tipičnom kineskom restoranu. Noćenje u hotelu.

4.dan / PEKING – XI'AN
Nakon doručka i odjave iz hotela, odlazak na najveći trg na svijetu, Tian An Men koji zauzima 40 ha površine.  Razgled Zabranjenog grada Guong, drevne carske rezidencije dinastije Ming i Qing okružene visokim purpurnim zidinama i jedne od najvećih imperijalnih palača na svijetu. Odlazak prema željezničkoj stanici te prijava na vlak za Xi'an. Vožnja noćnim vlakom turističke kategorije, spavaća kola sa 4 ležaja. Trajanje vožnje oko 12 sati.

5.dan/ XI’AN
Nakon dolaska u Xi’an smještaj u hotel. Odlazak u  razgled grada bogate prošlosti, poznatog i pod imenom Vječni mir. Posjetit ćemo i staro budističko svetište - pagodu Velike Divlje Guske, Kulu bubnja, razgledati mjesnu džamiju, šetati zidinama iz doba dinastije Ming i gradskim uličicama. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje u hotelu.

6.dan/ XI’AN
Nakon doručka odlazak na izlet do mauzoleja cara Qin Shi Huang Di, gdje 6.000 glinenih statua ratnika i konja u naravnoj veličini čuva vječni mir misterioznog cara. Povratak u grad. Odlazak na večeru u lokalnom restoranu. Povratak u hotel i noćenje.

7.dan /XIAN – SHANGHAI
Nakon doručka odjava iz hotela. Polijetanje zrakoplova prema Shanghaiu. Dolazak u Shanghai. Panoramski razgled grada: Jin Mao Tower  koji je simbol Shanghaia i kineskog gospodarskog razvoja, Huang-Pu rijeka – vožnja brodom s čudesnim pogledom na Bund i futuristički Pudong, dio grada u kojem se smjestila Lujiazu
financijska i gospodarska zona , te fascinantni Oriental Pearl Tower. Večera u lokalnom restoranu nakon koje imate mogućnost fakultativnog odlaska na predstavu svjetski poznatih akrobata (plaćanje na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

8.dan / SHANGHAI
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni razgled grada. Odlazak prema vrtu sreće mandarina Yu sagrađen prije 450 godina, pravu oazu mira. Zatim slijedi odlazak u razgled hrama Bude od žada sa dva divovska budina kipa u sjedećem i ležećem položaju.  Vožnja prema Bundu koji slovi za simbol kolonijalne prošlosti Shanghaia, nastavljamo šetnju ulicom Nanjing Lu, komercijalnom žilom kucavicom grada. Vožnja prema francuskoj četvrti koja je sad vrlo popularna četvrt „Xin Tian Di“. Večera u lokalnom restoranu. Povratak u hotel. Smještaj i noćenje.

9.dan / SHANGHAI – ISTANBUL
Doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do organiziranog prijevoza do zračne luke i prijava na let za Istanbul na liniji TK027 (Turkish Airlines) u 22:45 sati. Noćni let.

10.dan / ISTANBUL – ZAGREB
Dolazak u Istanbul u 05:25 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji TK1053 u 05:55 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 10:05 sati. Završetak putovanja.